Den Hartog Fijnmechanische Techniek

den hartog overzicht werkplaats Wij zijn specialist in het vervaardigen van productiegereedschappen en fijnmechanische onderdelen voor uiteenlopende branches.

Vakmanschap sinds 1977

Vakmanschap en techniek is wat ons drijft, wij houden er van ons werk zorgvuldig te doen. Een mooi ontwerp, kunnen wij vertalen wij naar een werktekening welke van groot belang is om uw ideeën en de maatvoering vast te leggen. Wij helpen u daar graag verder mee. U kunt bij ons terecht voor het ontwikkelen en produceren van fijnmechanische onderdelen uit staal, RVS en kunststoffen. Op het gebied van snijstempels en vormenbouw zijn wij specialist.

Met ons up-to-date machinepark, de nieuwste CAD-CAM software en een team van ervaren gereedschapsmakers zijn wij al sinds 1977 in staat onze opdrachtgevers te helpen met inventieve oplossingen.

fijnmechanische techniek technische tekeningOnze opdrachtgevers zijn onder andere bedrijven die werkzaam zijn in de productie van gevelsystemen, de vacuüm techniek, matrijzen voor het spuitgieten van kunststof producten, maar ook bedrijven in de grondboorindustrie en medische instrumenten.

Laat ons weten wat u precies wilt

Om de mogelijkheden met u te bespreken, kunt u altijd vrijblijvend contact op nemen met Erik den Hartog voor een kennismakingsgesprek. Laat ons weten wat u precies wilt en kom kijken wat wij u kunnen bieden.